EvenemangINVIGNING!DÅ Eskilstuna Basket Cup i år firar 30 år så vill vi manifestera detta och visa vilken fantastisk basketfest ni alla deltagare är med och skapar med en stor invigning på Fristadstorget mellan 19.30-21.15! Vi hoppas och tror att alla lag vill vara med och visa hur stor basketen är och ber därför alla lag att bege sig till torget för en härlig start på Cupen medmusik, underhållning och invigning!


Disco

I cupkortet ingår inträde till vårt cupdisco på lördag kväll. Discot är i år i Vilstahallen. Cupbussarna kommer att som vanligt köras fram och tillbaka under kvällen!

Basketball Square

På lördagen på Fristadstorget mellan 10-17 så arrangeras Basketball Square där alla spelare, ledare och supportar mellan matcherna är välkomna för att spela 3-3 basket, vinna priser i 3-poängstävlingen och strafftävlingen, lyssna på skön musik från lokala Dj:s, kolla på dansuppvisningar, spela NBA Live på storbild, testa att måla grafitti eller bara hänga och lira lite basket med A-lagsspelare från EB.

2WIN

Basketbutiken 2Win är som vanligt på plats i Sporthallen för försäljning av basketprylar. Bra erbjudanden finns precis som vanligt.Kommentarer