Cupen färdigspelad för 26:e gången.

Skrivet 23 april 2012 12:01
Oj vad fort det gick! Helt plötsligt är det slut och nu startar en väntan på si så där 362 dagar innan det är dags för EEM Basket cup igen. Vi har spelat 521 matcher, bott på 7 logier, ätit på 4 matsällen och spelat i 21 hallar. Vi har 2 storbussar som har snurrat runt med avgång en gång i halvtimmen samt 10 minibussar som hjälpt lagen till matcher & mat därstorbussarna inte räckt till. Vi har serverat ca 14000 mat & haft ca 800 ideellt arbetande funktionärer igång och allt detta på 2 och en halvdag. Ett stort tack till er alla som hjälpt till att göra cupen till vad den är, vi kan inte tacka er nog!

I år kom vinnarna från Uppsala med 3 vinster, Nässjö, Spånga, Högsbo, Unamuno (Spanien) & även i år lyckades vi få en gruppvinst i cupens sista match då EB:s 96 tjejer säkrade segern efter förlängning mot Täby röd.

För att hitta alla resultat så går ni in på schema/resultat så hittar du dina favoritlag och hur det gått för dem.

I 00 & 01 grupperna så utses inga slutliga segrare i enlighet med Svenska BasketBoll Förbundets regler för EasyBasket men vi har spelat 247 matcher så det har varit fullt ös för de yngsta åldersgrupperna.

Vi hoppas att ni fått möta lag ni aldrig tidigare stött på och att ni också kanske har hittat nya kompisar i vårt avlånga land eller kanske till och med nya kompisar från andra länder.

Till nästa år skall vi se till att vi har en nyhetsreporter som uppdaterar denna hemsida med nyheter under turneringen så att det inte bara är på resultatsidan det händer saker utan även här på denna sida.

Vi hoppas att ni har haft det bra hos oss under dessa intensiva dagar och vi hälsar er hjärtligt välkomna till nästa års upplaga av Eskilstuna Energi & Miljö Basket Cup.

Cupgruppen

Nästa nyhet: Oj vad fort det går!

Skrivet 22 april 2012 17:37
Det är redan dag 3 och klockan är 17:01 och vi har inte hunnit med att uppdatera nyhetsflödet här på hemsidan. Till nästa år så skall vi ha en nyhetsansvarig som skriver lite om vad som händer så att det blir lite mer levande även här. För levande är det på fliken Schema & Resultat! Varje timme så rapporteras det in resultat från våra 21 hallar och 4 sekunder efter att resultatet har rapporter... Läs mer