info från styrelsen

Skrivet 15 mars 2020 10:24


Vi får just nu mycket frågor om hur det planeras för cupen utifrån rådande situation avseende Coronaviruset.

Nedan är den info vi har idag och vi återkommer så snar vi kan med vidare besked!Information gällande Eskilstuna Basketcup från dagens extrainkallade styrelsemöte med anledning av den pågående pandemin Covid-19.

Idag har Styrelsen genomfört ett extra styrelsemöte gällande pågående smittspridning av viruset Covid-19 (Coronavirus) som WHO klassat som pandemi, samt de effekter och risker som det innebär för våra medlemmar i Eskilstuna Basket och för samhället i stort.

Under det mötet har också de tänkbara effekterna på Eskilstuna Basketcup behandlats.

Vi följer dagligen information ifrån folkhälsomyndigheten, riksidrottsförbundet, Eskilstuna Kommun och basketförbundet runt rekommendationerna och regler gällande cuper, event och arrangemang.

Eskilstuna Basketcup är viktigt för oss som förening ur ett socialt, hälso, och ekonomiskt perspektiv men också sportsligt för oss som förening och för basketsporten på en regional nivå då vi har deltagare ifrån land och rike som möts i matcher.

Viktigast är dock att säkerställa att vår basketcup går att genomföra på ett tryggt och säkert sätt som gör det roligt att spela basket!

Just nu arbetar vi intensivt tillsammans med vår egen cupgrupp, med partners och deltagande föreningar med att hitta bästa tänkbara lösning.

Vårt mål är att kunna ger er mer information om detta inom en vecka.

Vid eventuella frågor gällande denna information så hänvisar vi till amelie.nilsson@eskilstunabasket.se

Styrelsen – Eskilstuna Basket.

2020-03-12

Nästa nyhet: Årets matsedel

Skrivet 19 februari 2020 21:36
Matsedel för 2020 års cup är nu publicerad och ni hittar den under fliken "om cupen " och rubriken mat. Ni behöver också lägga in beställningar om ev specialkost eller vegetariskt alternativ i era anmälningar. Det är viktigt att vi har namn på alla som valt vegetarisk kost eller behöver annan specialkost. All mat är minus fläsk, så det behöver inte anges som specialkost Läs mer