Nu kör vi!

Skrivet 20 april 2012 12:48
Klockan är 12:35 och tävlingskansliet på Sporthallen har redan haft besök av en mängd lag som har anlänt för att äntligen få börja spela EEM Basket Cup. Det är lite surt med vädret men det är inget vi klarar av att göra något åt så det betyder nog bara att trycket i hallarna kommer att bli ännu bättre!

Ni vet väl att vi har en gratis SMS-tjänst där ni kan få resultaten från era favoritlag så fort matcherna är inrapporterade. För att få det, gör så här: Gå in på schema/resultat, gå in på klasser, välj där den åldersgrupp du vill ha, välj det lag du vill ha och då kommer det upp en meny där man kan prenumerera. Fyll i ditt mobilnummer med landsnr +46 (mobilnummer), när ni klickar på nästa så kommer ni att få en verifikationskod som ni fyller i, nu är det klart! Tjänsten är alltså helt gratis.

Hjärtligt välkomna

Cupgruppen

Nästa nyhet: Pojkar 97 lag behövs!

Skrivet 02 april 2012 11:48
Vi har tyvärr fått ett sent avhopp i pojkar 97 gruppen vilket innebär att vi nu söker 2st pojkar 97 lag! Vi ber er alla där ute att kolla i era klubbar och bland era kontakter om ni kan hjälpa oss att hitta de två sista lagen så att pojkar 97 gruppen blir fulltalig! Tacksam för er hjälp Cupgruppen Läs mer