Nya datum för Eskilstuna Basket Cup 2020

Skrivet 25 mars 2020 16:51

Hej och ett stort tack!

Tack för ert tålamod och ert engagemang men också för att ni låtit oss arbeta i lugn och ro de senaste veckorna för att på bästa sätt försöka lösa den uppkomna situationen.

Årets Eskilstuna Basket Cup kommer att flyttas till den 28-30 augusti och blir i år en försäsongsturnering där ni har möjlighet att dra igång basketsäsongen med vår cup istället för att som vanligt, avsluta säsongen med oss.

Vi ser fram emot att träffa er och lämnar det glädjande beskedet att vi behåller årsgruppen för spelare födda 2004 och öppnar även för åldersgruppen födda 2010 som på så vis får möjlighet att spela sin första basketcup!

För allas säkerhet så följer vi självklart de råd och riktlinjer som myndigheter och förbund ger oss i rådande situation. Vi tar med oss dessa in i vår analys och planering om hur vi säkerställer vårt kommande arrangemang. Vi kan inte sia om framtiden men det är vår absoluta förhoppning att vi ska kunna genomföra turneringen under sensommaren på ett väl fungerande och trivsamt sätt.

Alla befintliga anmälningar är nu automatiskt flyttade till augusti och det nya datumet. Vi hoppas att ni vill och har möjlighet att komma till Eskilstuna trots den påtvingade flytten och vi ser gärna att ni bekräftar er anmälan senast 28 juni. Om vi inte hört något från er innan deadline blir er nuvarande anmälan bekräftad automatiskt. All kommunikation sker i Cup Manager.

Vi vill också påminna er om att lägga in ytterligare två viktiga datum i kalendern, dels 30 april-2 maj 2021 när nästa års cup genomförs dels 15 september då anmälan till 2021 års cup öppnas.

Som ni förstår ser vi framemot ert besked om ni har möjlighet att delta i augusti – in i Cup Manager och skriv till oss!

Vi har alla en osäker tid framför oss, men tillsammans gör vi Basketsverige starkare!

We Love Basketball!
Eskilstuna BasketNästa nyhet: info från styrelsen

Skrivet 15 mars 2020 10:24
Vi får just nu mycket frågor om hur det planeras för cupen utifrån rådande situation avseende Coronaviruset. Nedan är den info vi har idag och vi återkommer så snar vi kan med vidare besked! Information gällande Eskilstuna Basketcup från dagens extrainkallade styrelsemöte med anledning av den pågående pandemin Covid-19. Idag har Styrelsen genomfört ett extra styrelsemöte gällande pågående smit... Läs mer