Wow vilket intresse för vår cup!

Skrivet 12 december 2014 03:02
Vi har redan nu fått in otroliga 143 anmälningar till EEM Basket Cup den 1-3 maj nästa år! Jättekul att det är så många som är angelägna om att få vara med!

Anmälningarna flödar in och absolut snabbast fyller det på i de tre yngsta grupperna på flicksidan, så pass att vi nu har stängt F03 och snart gör detsamma med F04 och F02. Vi vill ge er som har anmält er en chans att betala in avgiften och säkra era platser senast den 15/12. Gör ni inte det så öppnar vi upp igen och ger andra chansen att ta platserna, eller ställa sig på reservplats.

Eftersom intresset är så stort så tar det lite tid för oss att registrera alla betalningar och därmed godkänna lagen,och vi är nogranna med att godkänna alla i den ordning som betalningarna kommer in.

Varmt välkomna till EEM Basket Cup 2015!

Nästa nyhet: Cupen är öppen för anmälan!

Skrivet 14 november 2014 09:09
Efter lite strul under oktober månad, har vi nu äntligen öppnat cupanmälan! Du kan läsa om cupen under hemsidans flikar, och vill du anmäla ditt lag direkt, klickar du helt enkelt på den gråa knappen "Anmäl lag nu" intill. I menyn kan du även se redan anmälda lag, och du kan naturligtvis också redigera din anmälan. Känner du en duktig domare som skulle kunna vara intresserad av att döma Eskils... Läs mer