Oj vad fort det går! - Eskilstuna Basket Cup

Oj vad fort det går!

Skrivet 22 april 2012 17:37
Det är redan dag 3 och klockan är 17:01 och vi har inte hunnit med att uppdatera nyhetsflödet här på hemsidan. Till nästa år så skall vi ha en nyhetsansvarig som skriver lite om vad som händer så att det blir lite mer levande även här. För levande är det på fliken Schema & Resultat! Varje timme så rapporteras det in resultat från våra 21 hallar och 4 sekunder efter att resultatet har rapporterats in till statistiken så ramlar det ut till de som har prenumererat på den gratistjänst vi har på SMS.

Snart har alla 521 matcher spelats och vi har mästarlag från en rad olika klubbar. För att se hur det gått i de olika klasserna så går ni givetvis in på Schema & Resultat.

Vi hoppas att ni har haft en trevlig, rolig, spännande helg här hos oss i Eskilstuna. Vi hoppas även att ni fått möta nya lag som ni aldrig spelat mot tidigare och kanske även i och med det fått nya kompisar över landet.

Nu är det bara 362 kvar till nästa års turnering och vi hoppas att ni kommer tillbaks till oss även nästa år då vi spalar cupen för 27:e gången.

Cupgruppen

Nästa nyhet: Nu är dag 1 klar!

Skrivet 20 april 2012 22:12
22:02 är klockan och dagens alla matcher är inrapporterade. Cupen fick en otroligt tuff start när vi inte hade vädergudarna med oss och SJ:s signalsystem slog ut tågen (har vi hört det förut?). Lagen som satt fast på tågen ringde in och undrade vad de skulle göra, förseningar på 1,5 timmar gjorde att matcher inte kunde starta i tid och till och med några matcher som var tvungna ställas in. Vår... Läs mer