Tack för i år!

 

Tack för ert deltagande i Eskilstuna Basket Cup 2022

 

Stort tack för att ni kom, spelade basket, hejade och skrattade med oss. Vi saknar er redan!

 

När detta skrivs är pokaler och medaljer utdelade, hallarna städade och tomma. I skolorna och matsalarna är elever istället för barn och ungdomar med cuptröjor, och bussarna kör folk till jobbet istället för basketlag. 262 lag spelade 610 matcher och det är nästan rekord. Ni hjälpte oss att göra det till en enda lång basketfest!  

 

Det var ett två års uppehåll av Eskilstuna Basket Cup på grund av pandemi och det märktes att vi alla längtat efter att få spela basketcup igen. Eskilstuna Baskets cuporganisation var lite ringrostig och visst har en och annan detalj kärvat men på det stora hela så har allt fungerat bra. Jag har mötts i hallarna av idel leenden och mestadels positiva omdömen.

Detta beror såklart till viss del på vår organisation och alla glada och hårt kämpande volontärer, men minst lika mycket på alla er gäster som varit så positiva, förstående och lösningsfokuserade. Ett extra stort tack för det!

Vi har redan under helgen fått in flera förfrågningar om nästa års cup som spelas den 5-7 maj 2023, och vill ni säkra er plats så håll ögonen öppna runt den 15 september då vi planerar att öppna anmälan.

 

Ni hittar slutresultaten på vår app, eller på vår hemsida Eskilstuna Basket Cup.

Kvarglömda saker finns kvar hos oss i en månad, sedan skänks de till välgörenhet eller slängs. Om du har glömt något så mailar du oss på  kansliet@eskilstunabasket.se så ser vi till att hjälpa er.

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och vi är tacksamma om ni kan fylla i utvärderingsformuläret.

 

 

Tack för att ni deltog och varmt välkommen tillbaka!

 

 

Niklas Sikström

Ordförande Eskilstuna Basket